Končno smo dočakali dan, ki smo ga nestrpno pričakovali.

V četrtek, 5. 12. 2019, smo pokazali, kako srčno smo se, učitelji in učenci, pripravljali na ta dogodek, na božično-novoletni bazar OŠ Antona Ukmarja Koper, ki ga je z nagovorom otvoril ravnatelj Andrej Mlinar. Dobrodelnega dogodka se je udeležilo preko 1000 ljudi.

Bogat kulturno-umetniški program, ki sta ga povezovala voditelja Jana in Boris, je zajemal plesne in pevske točke, nastop ukulelistov in šolskega benda Born Rockers. Poleg tega so obiskovalce mamljivo vabile stojnice z izdelki in s sladkimi dobrotami, ki so nastali izpod rok učencev in učiteljev.

Obiskovalci so nagradili našo srčnost in naš trud, saj so s svojimi nakupi in prostovoljnimi prispevki prispevali za dober namen. Zbrali smo 2.260,00 €. Zbrana sredstva bomo podarili učencu naše šole, ki potrebuje pomoč.

Za toplo srce in prijeten nasmeh je s svojim zaključnim nastopom poskrbel tudi šolski pevski zbor s pesmijo Na božično noč, mi pa smo odšli domov veseli in z zavedanjem, da bomo nekomu polepšali božično-novoletne praznike.

Učiteljica Tadeja Savski, Osnovna šola Antona Ukmarja Koper