Lep pozdrav,

12. Informativa se približuje s svetlobno hitrostjo, ste si 24. in 25. januarja že zabeležili v vaš koledar? In ne samo to, ali ste vedeli, da je 24. januar tudi mednarodni dan izobraževanja?

Razkrivamo vam skrbno dodelan program, ki bo letos že dvanajsto leto zapored potekal na največjem dvodnevnem predinformativnem dnevu - 12. Informativi, 24. in 25. januarja na Gospodarskem razstavišču. V dveh dneh bodo mladi na enem mestu lahko iskali številne odgovore, ki se jim porajajo pri vprašanju KAM NAPREJ.

Formativa2020

KLIK NA PROGRAM:

 

IZOBRAŽEVALNI PROGRAM

 

Tudi na letošnji Informativi ne bo manjkal pester, predvsem pa bogat spremljevalni program, ki bo mladim nudil informacije o nadaljnjem izobraževanju. V predavalnicah se bodo tako s svojim interaktivnim programom predstavili Univerza v Ljubljani, Univerza na Primorskem, Univerza v Mariboru, Slovenska vojska, Kratos, Policija, Coaching 4 me, Sindikat Mladi plus in ASEF. Letos se bo v sklopu predavanj pridružil tudi portal Moja zaposlitev.si – Optius. Obiskovalci bodo tako lahko našli veliko koristnih informacij o izbiri študija, štipendiranju, napakah pri izbiri študija ter še veliko drugih informacij.

CPI – Center RS za poklicno izobraževanje

Ne zamudite!

Na 12. Informativi bo CPI pripravil nacionalno tekmovanje mladih strokovnjakov starih med 18 in 25 let, ki vsake dve leti tekmujejo v različnih programih. Za več informacij kliknite tukaj.