Obv 9r

 

Spoštovani učenci, starši in skrbniki učencev 9. razreda in učencev od 4. do 8. razreda, ki potrebujejo dodatno učno pomoč.

S ponedeljkom, 25. 5. 2020,se šolska vrata odpirajo tudi za vse učence 9. razreda ter za učence od 4. do 8. razreda, ki potrebujejo dodatno učno pomoč in jih bodo pedagoški delavci povabili v šolo. Šolsko delo v šoli in na daljavo poteka brez večjih zapletov. Prvi teden pouka v šoli, od ponedeljka, 18. 5. 2020 dalje, za učence prve triade, poteka uspešno. Želimo si, da bi bilo tako tudi ob prihodu ostalih učencev.

Po navodilih in priporočilih MIZŠ, NIJZ in ZRSŠ smo morali izvedbo učnega procesa organizirati tako, da je stopnja tveganja okužb čim manjša. Prosim vas za strpnost in potrpežljivost pri uvajanju novih pravil ter za povratne informacije razrednikom v primeru zaznanih težav po prvih dneh obiskovanja pouka.

V nadaljevanju vam pošiljam navodila za obiskovanje pouka učencev 9. razreda in učencev od 4. do 8. razreda, ki potrebujejo dodatno učno pomoč od 25. 5. 2020 dalje. Le s skupnimi močmi lahko dosežemo sproščen in uspešen zaključek letošnjega šolskega leta.

Hvala za sodelovanje.

Andrej Mlinar, ravnatelj šole

Koper, 21. 5. 2020

pdfObvestilo ravnatelja