4. dan

Na četrtkovo jutro je 1. skupina naredila amulete in kasneje se je odpravila v gozd. Druga skupina pa se je udeležila orientacijskega tekmovanja. Po malici so se skupine zamenjale in raziskale, ogledale, spoznale veliko zanimivosti… Nato je sledilo kosilo, ki je seveda bilo odlično. Po kosilu smo dobili bombone iz trobentic, ki so zelo zdrave in priporočljive za glasilke. Po končanem prostem se je A razred odpravil do potoka kjer smo spoznavali in odkrivali različne vrste organizmov. C razred pa je osvojil nove plezalne veščine. Sledila je večerja, ki je bila zelo okusna in zdrava, dobili smo tudi puding, ki smo ga vsi z veseljem pojedli. Po končani večerji so sledile naše zabavne točke, ki so bile zelo zanimive in zabavne, zmagovalci so bili nagrajeni z lešniki in dodatnimi točkami za sobno tekmovanje.   

Podpisani: Luka Remškar, Leo Vodeb, Jakob Kavčič, Roberto Tomić, David Radić, Gabrijel Humar, Mark David May, Sergej Bikarević, 7.a in 7.c

3.dan

Zjutraj smo se razdelili na dve skupine.  Skupina A si je ogledala zdravilne rastline in skupina C pa lišaje. Po okusnem kosilu je sledil čas za počitek. Kasneje smo se razdelili v dve skupini, ena je odšla na plezanje, druga pa na raziskovanje potoka Perivnika. Za konec dneva pa smo si ogledali še dokumentarec o ribah v Soči, in odigrali odlično tekmo nogometa.

Podpisane: Liana Pletikos Argenti, Lejla Abdaković, Aleksandra Ilievski, Sara Čalušić, Andrea Beti, Vitan Colja, 7.a in 7.c

2. dan

Zjutraj smo se odpravili na pohod po grebenu Kolovrata, na katerem smo  si ogledali rove nekdanjih italijanskih vojakov. Po pohodu nas je čakala odlična porova juha in piščančja rižota. Po kosilu smo nadaljevali z dejavnostmi. Zvečer smo se na igrišču naigrali raznih iger in se utrujeni odpravili spat.

Podpisane: Maja Štendler, Liana Pletikos Argenti, Sara Šmitran, Inaja Vršič, 7.a

1.dan

Po dveh urah vožnje, so varno prispeli, ter se razvrstili po sobah. Kosilo je bilo odlično, sledile so dejavnosti: ogled Kavkne jame z eno skupna in lokostrelstvo z drugo skupino. Po večerji, smo se odpravili na večerni sprehod in ogled pokrajine.

Zapis so, samo za vas, dragi starši,

ustvarili Gabrijel Humar, Luka Remškar in Mark David May.

Obveščamo vas, da so učenci 7.a in 7.c razreda srečno prispeli v šolo v naravi na Livške Ravne

Dostopnost