Ukmarjev dan

Spoštovani. 

Le nekaj dni po dogodku, le nekaj dni po našem Ukmarjevem dnevu, ko so spomini na nasmejane obraze in veselje v očeh otrok pa tudi staršev še kako sveži, bi se vam radi iz srca zahvalili.

Zahvalili bi se radi vsem , ki ste kakorkoli  prispevali za šolski sklad. Z vašo pomočjo bo naše delo nekoliko lažje. V veselje nam je, da smo s sodelovanjem sooblikovali enega pomembnejših dni naše šole. 

V upanju, da nam prihodnje leto ponovno podate roko, vam želimo miren začetek tedna in lahkoten vstop v poletje. 

S skupnimi močmi smo za šolski sklad zbrali 3.820

Hvala vsem.

Osnovna šola Antona Ukmarja Koper

Uspeh na mednarodnem tekmovanju

Naš učenec Tim Markič se je prejšnji teden kot član ekipe RoboSončki udeležil prvenstva WPI FLL Open invitational – mednarodnega tekmovanja programa raziskovanja in robotike FIRST LEGO League, ki je potekalo na Worcester Polytechnic Institute 7.-9. junija 2024 v zvezni državi Massachusetts, ZDA. Ekipa je dosegla izjemen rezultat, saj je v Tekmi robotov osvojila pokal za 2. mesto med 108 ekipami s celega sveta.

Čestitamo.

ZDA, Worcester. Slovenska ekipa mladih raziskovalcev in robotikov RoboSoncki, v kateri so učenci iz OŠ Koper in OŠ Antona Ukmarja Koper, na mednarodnem tekmovanju First Lego Liga. Foto: arhiv Zavoda Super Glavce
Dostopnost