Šolske publikacije

Publikacija za starše bodočih prvošolcev v šolskem letu 2018/2019

Spoštovani starši,

bliža se čas, ko bo vaš otrok vstopil na pot osnovnošolskega izobraževanja ter postal prvošolka/prvošolec. Ob mislih ter skrbeh, ki se vam porajajo ob vstopu vašega otroka v šolo, se vam zastavlja veliko vprašanj. V želji, da bi vstop otroka v prvi razred bil čim lepši in da boste pravočasno informirani o delu in programih na Osnovni šoli Antona Ukmarja Koper, smo vam pripravili publikacijo s kratko predstavitvijo našega šolskega programa za prvi razred.

Za ogled publikacije kliknite tukaj.

Publikacija Otroci v Pregari

V šolskem letu 2016/2017 so naši učenci v okviru projekta raziskovali istrsko vas Pregara. Na koncu projekta je naša šola izdala publikacijo, ki si jo lahko v e-obliki ogledate tukaj.

V okviru geografije so anketirali domačine o Pregari, likovno nadarjeni učenci so v okviru likovne delavnice slikali vas, nekateri učenci so v okviru slovenščine zapisovali zanimive zgodbe, ki so jim jih povedali domačini. Rezultati raziskovanja so objavljeni v posebni knjižici Otroci v Pregari, ki so ji lahko preberete na spodnji povezavi. Imeli smo se lepo.

Za ogled publikacike kliknite tukaj.

 

Dostopnost